Πρεμιέρα έκανε πριν λίγη ώρα η νέα εκπομπή του “ΑΝΤ1“, “Είμαστε μαζί” με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα και την ομάδα της, Γιώργο Λάγιο, Αντώνη Βλοντάκη και Νεφέλη Μέγκ.

Η Ελίνα Παπίλα μπήκε στο πλατό μαζί με όλη την ομάδα της και αφού πήραν όλη τις θέσεις τους καλησπέρισε τους τηλεθεατές αλλά και όλους εκείνους που βρίσκονταν στο ζωντανό κοινό.

«Επιτέλους ήρθαμε. Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους, είμαστε εδώ και θα είμαστε κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Είναι τεράστια η χαρά που είμαστε εδώ…. Έχουμε ζωντανό κοινό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ένα πράγμα να ξέρετε, θα περάσουμε τέλεια. Έχουμε κάνει τα πάντα για να περάσουμε τέλεια. Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ είναι αυτό που έχετε κι εσείς στο σπίτι σας, την παρέα…  Εμείς εδώ είμαστε μια παρέα» είπε η Ελίνα Παπίλα και παρουσίασε ένα ένα τα πρόσωπα που την πλαισιώνουν.

«Θέλετε να αναλάβετε λίγο γιατί κοντεύω να σωριαστώ από το άγχος;» είπε λίγο μετά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε, «Πρέπει να έκανα κάτι πάρα πολύ καλό τον τελευταίο καιρό στη ζωή μου και ο Θεός με έστειλε εδώ που είμαι σήμερα, με εσάς εδώ και τους ανθρώπους που είναι πίσω… Αισθάνομαι ευλογημένη με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μπει στη ζωή μου».

«Αυτό που περιμένει ο κόσμος να μάθει είναι, τι σόι εκπομπή θα κάνουμε…» πρόσθεσε λίγο αργότερα η Ελίνα Παπίλα και προχώρησε με την παρουσίαση των θεμάτων της εκπομπής.

Περισσότερα Εδω