Η 4η Τοπική Ομάδα Υγείας Αμπελοκήπων Λάρισας με συντονίστρια την κα Ουρανία Πινακά, Γεν. Ιατρό, στα πλαίσια υλοποίησης δράσεων στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ολοκλήρωσε την Τετάρτη 1/6/2022 το συνεχές πρόγραμμα παρέμβασης στους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑγάπη ΛΑΡΙΣΑΣ. Το πρόγραμμα που σχεδίασε η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων περιελάμβανε δράσεις που υλοποιήθηκαν σε μηνιαία βάση από το Μάρτιο του 2022 και άπτονταν θεμάτων για την αγωγή υγείας και συγκεκριμένα: «Ατομική υγιεινή», «Διατροφή και άσκηση», «Στοματική υγιεινή».

Οι επισκέπτριες υγείας της δομής, κα Ευσταθία Παπανικολάου και κα Βασιλική Παπαδούλη, παρουσίασαν τα θέματα μέσω PowerPoint και ακολούθησαν εργαστήρια βιωματικού χαρακτήρα, ώστε οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα τις ανωτέρω ενότητες και να υιοθετήσουν υγιεινό τρόπο ζωής και σωστούς κανόνες υγιεινής.

Η διεπιστημονική ομάδα της Τ.ΟΜ.Υ. Αμπελοκήπων ευχαριστεί τους υπευθύνους του ΚΔΑΠ ΜΕΑγάπη ΛΑΡΙΣΑΣ, καθώς και τη δ/νση και το σύνολο του προσωπικού και των ωφελούμενων για την άριστη επικοινωνία και συνεργασία όλο αυτό το διάστημα και επιφυλάσσεται και για νέες δράσεις για την προαγωγή της υγείας στην εν λόγω πληθυσμιακή ομάδα.

Η 4η Τοπική Ομάδα Υγείας Αμπελοκήπων Λάρισας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω