Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ελληνική τηλεόραση και τα “καρφιά” που βλέπουμε να ανταλλάσσουν συχνά οι παρουσιαστές μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα των εκπομπών τους, σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης λέγοντας πως αυτό είναι κάτι που κατά πάσα πιθανότητα δεν ενδιαφέρει κανέναν τηλεθεατή να δει.

«Εγώ σκέφτηκα και κάτι άλλο που θα το πω, θα το πω. Να ρωτήσω κάτι; Ποιον τηλεθεατή αφορά στην ελληνική τηλεόραση σήμερα, στην Ελλάδα του 2023, να βγαίνουν παρουσιαστές και να στέλνουν σπόντες για να τους ακούσει η απέναντι εκπομπή, για να την πάρουν, να την κάνουν πινγκ πονγκ και να μιλήσουν για σκαλέτες, για το πώς θα στηθεί η εκπομπή τους για να το ακούν οι άλλες εκπομπές, να το ακούν τα sites…», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Δανάη Μπάρκα ωστόσο, από τη δική της πλευρά εξέφρασε μια άλλη άποψη λέγοντας: «Έχουμε δει ότι πολλές τέτοιες εκπομπές, τις οποίες εμείς μπορεί κατ ιδίαν να λέμε “πω πω, το έκαναν, Παναγία μου” και να σκίζουν. Άρα, μπορεί όντως ο τηλεθεατής να θέλει να το βλέπει αυτό. Το τι θα δει ο κόσμος δεν εξαρτάται από εμάς.

Εμείς μπορεί να διαφωνούμε, αλλά αν ο κόσμος έχει την αγάπή τη συνήθεια να το βλέπει, σημαίνει ότι το βλέπει. Ο καθένας δίνει αυτό που έχει, αυτό που μπορεί και αυτό που θέλει και ο άνθρωπος από το σπίτι επιλέγει με βάση πάρα πολλά πράγματα».

Περισσότερα Εδω