Την ανάρτηση-απάντηση του Βασίλη Τσιάρτα στη συνέντευξη που είχε δώσει η ίδια λίγο καιρό πριν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, σχολίασε η Ίντρα Κέιν μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τη δημοσιογράφο

Μέσα στη συγκεκριμένη συνέντευξη η Ίντρα Κέιν, ανέφερε πως θέλει οι Αφροέλληνες να γίνουν μια συνηθισμένη εικόνα παντού. Αυτό ακριβώς σχολίασε ο Βασίλης Τσιάρτας στην ανάρτησή του γράφοντας, «Αφροέλληνες δεν υπάρχουν, λαθροεισβολείς ναι».

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η Ίντρα Κέιν ανέφερε, «Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι Αφροελληνίδα διότι ο πατέρας μου ήταν Αφρικανός και η μητέρα μου Ελληνίδα. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα οπότε, είμαι Αφροελληνίδα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια απλή, σύνθετη λέξη, που περιγράφει αυτό ακριβώς που είναι κάποιος ενοχλεί τόσο πολύ.

Υπάρχει κάποιος νοήμων άνθρωπος εκεί έξω που δε θεωρεί ρατσιστικό αυτό που έγραψε ο κύριος Τσιάρτας; Είναι ξεκάθαρα ρατσιστικό. Νομίζω ότι είναι γνωστές οι απόψεις του χρόνια τώρα. Μου κάνει εντύπωση ότι ενοχλήθηκε αυτός ο άνθρωπος και το έκανε τόσο ζήτημα στο twitter. Tα λόγια πληγώνουν και καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζουν εδώ, φορολογούνται, θεωρούν και είναι η Ελλάδα πατρίδα τους οπότε, δεν είναι και πολύ όμορφο. Τόσο χρόνια ζούμε στην ίδια χώρα και δεν τον έχω ενοχλήσει».

Περισσότερα Εδω