Στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής η Υπουργός Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη, όπου πραγματοποίησε αυτοψία.

Μαζί της, την συνόδευσαν, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ κα Στέλλα Μπίζιου, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σούλτης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Ρένα Καραλαριώτου και μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας. Μάλιστα η Υπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων τόσο από την από την κα Σταυρούλα Σδρόλια όσο και από τον κ. Δημήτρη Καραγκούνη.

Η κα Μενδώνη δήλωσε: «Θέλουμε να παρακολουθούμε στενά την πορεία του θεάτρου ήταν για χρόνια όραμα για την πόλη που έχει γίνει πραγματικότητα. Το έργο είναι σε εξαιρετικά καλό σημείο και εξελίσσεται σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Δεν είναι μονο το Αρχαίο Θέατρο στα σχέδιά μας, καθώς θέλουμε να αναδείξουμε όλα τα μνημεία Θα πάμε και στο Μπεζεστένι και στο Γενί Τζαμί και στην Συναγωγή και στον Άγιο Νικόλαο να δούμε την πορεία όλων των έργων».

Η κα Μενδώνη στη συνέχεια επισκέφθηκε εν συνεχεία το Μπεζεστένι, το Γενί Τζαμί, την Συναγωγή και τον Άγιο Νικόλαο.

“Είναι πολύ σημαντική η παρουσία της Υπουργού στο Αρχαίο Θέατρο”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σούλτης ενημερώνοντας για την πορεία των έργων.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω