Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο “Πρωινό μας” και μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε να μην βρίσκεται φέτος στην εκπομπή της κολλητής και κουμπάρας της Ελεονώρας Μελέτη, “Mega Καλημέρα“.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά με την έννοια ότι τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά. Ειδικά ο Κωσταντής ήταν 1,5 χρονών και ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Οπότε εγώ το βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί ξύπναγε κυριολεκτικά 15 φορές και στις 5 έβαζα ξυπνητήρι για να φύγω. Κάποια στιγμή αυτό διογκώθηκε και νομίζω έπαθα μια υπερκόπωση. Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, αν ήταν λίγο μεγαλύτερος ο Κωσταντής, νομίζω δε θα έφευγα ποτέ από εκεί.

Πέρναγα τόσο ωραία. Που να βρεις δουλειά που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, να είμαστε μια παρέα όλοι… Πέρναγα φανταστικά. Και ήταν και μια ώρα που για μια μαμά είναι η καλύτερη ώρα. Πέρασα πολύ ωραία και τώρα καμιά φορά το σκέφτομαι που τους βλέπω. Μου λείπει η αδεναλίνη της δουλειάς, μου λείπει που ήμουν με την κουμπάρα μου και τα λέγαμε κάθε μέρα. Όλο αυτό» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Περισσότερα Εδω