Τρεις 20χρονες και ο Βασίλης Ηλιόπουλος που κινητοποιήθηκαν άμεσα

Συγκινεί για το ενδιαφέρον, την ευαισθησία και τον ανθρωπισμό της η κινητοποίηση που στήθηκε χθες το πρωί στον Αναυρο για συνδρομή σε ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε πεσμένη στο οδόστρωμα, τραυματισμένη στο πρόσωπο και τα χέρια μετά από πτώση και σε κατάσταση σύγχυσης.

Τρεις κοπέλες ηλικίας περίπου 20 ετών τη βοήθησαν άμεσα να σηκωθεί και βλέποντας στην πορεία να κινείται πεζή με κατεύθυνση προς Αγριά στον κεντρικό δρόμο και όχι προς την πόλη και σε κατάσταση σύγχυσης, την ακολούθησαν διαπίστωσαν ότι μέσα στην ταραχή της δεν θυμόταν που είναι το σπίτι της και ειδοποίησαν άμεσα τη Λέσχη Εθελοντών Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Σε λίγη ώρα η γυναίκα μεταφερόταν στις εγκαταστάσεις της Λέσχης στη Γορίτσα όπου κατάφθανε και ο εκπρόσωπος της Λέσχης, Βασίλης Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος λέει πως στην αρχή δεν θυμόταν το όνομά της αλλά στη συνέχεια ανέκτησε την επαφή της με το περιβάλλον και ενημέρωσε για τη διεύθυνσή της.

Ο εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με τις κοπέλες ανέλαβαν να μεταφέρουν την ηλικιωμένη στο σπίτι της. Οι κοπέλες τη μετέφεραν με το αυτοκίνητό της και ο κ. Ηλιόπουλος ακολουθούσε με δίκυκλο.

Φτάνοντας στη γειτονιά της την ανέβασαν στο διαμέρισμά της, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής για τους συγγενείς της.

«Ειδοποιήσαμε τον γιό της ενώ στη συνέχεια ήρθε και ο σύζυγός της και έτσι την αφήσαμε σε ασφαλή χέρια», λέει ο κ. Ηλιόπουλος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ο κ. Ηλιόπουλος ευχαριστεί θερμά τις κοπέλες που κινητοποιήθηκαν άμεσα δείχνοντας ευαισθησία να βοηθήσουν την ταλαιπωρημένη γυναίκα.

Δεν κινητοποιήθηκαν μόνο να σηκώσουν τη γυναίκα από το οδόστρωμα, αλλά αντιλαμβανόμενες ότι ήταν σε σύγχυση την ακολούθησαν, διαπίστωσαν ότι όντως χρειαζόταν και περαιτέρω βοήθεια και συνδρομή και απευθύνθηκαν στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Ο γιος και ο σύζυγος της γυναίκας δεν είχαν λόγια για να ευχαριστήσουν τους φύλακες – αγγέλους της ηλικιωμένης. Αν δεν κινητοποιούνταν για να βοηθήσουν την ηλικιωμένη, κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρισκόταν αργότερα εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, απαγορευτικών για μετακινήσεις, ενώ ήταν τραυματισμένη και σε κακή κατάσταση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ



Περισσότερα Εδω