Ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης
Ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης συστήνει η Telegraph στο κοινό της, το Elivi Skiathos. Η δημοφιλής αγγλική εφημερίδα στο σχετικό ρεπορτάζ επιλέγει την Ελλάδα ως έναν από τους ιδανικούς προορισμούς για τις φετινές διακοπές των Βρετανών και παρουσιάζει τα 6 καλύτερα ξενοδοχεία στη χώρα μας.
Το Elivi Skiathos, ξεχωρίζει σύμφωνα με τον δημοσιογράφο για τη διακριτική πο- λυτέλεια, την άριστη εξυπηρέτηση και την καταπληκτική τοποθεσία του: “Δίνει την αίσθηση της κομψότητας χωρίς να είναι απρόσωπο, είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και γαλήνιο”.
Με αναφορές στην κοσμοπολίτικη Σκιάθο του ’60 και του ’70, όταν στα σοκάκια έκανε τη βόλτα της η JackieO, το Elivi Skiathos φιλοδοξεί να αναβιώσει την ατμόσφαιρα αυτή, ανοίγοντας τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2018. Σεβόμενοι απόλυτα τη φυσιογνωμία του ιστορικού ξενοδοχείου – μνημείου και θέλοντας να ξαναδώσουν ζωή στο θρυλικό Ξενία Σκιάθος του Άρη Κωνσταντινίδη, οι νέοι ιδιοκτήτες δημιούργησαν έναν προορισμό υψηλού επιπέδου στην πανέμορφη παραλία των Κουκουναριών, συνδυάζοντας τη γοητεία της αρχιτεκτονικής του 1960 με σύγχρονες λιτές γραμμές που αναδεικνύουν την ηρεμία και τη μεγαλοπρέπεια του φυσικού τοπίου.

 

Περισσότερα Εδω