Το 2ο OTS Roadshow 2024 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου, στο Grecotel Larissa Imperial, στην πόλη της Λάρισας.

Στην εκδήλωση της OTS έχουν προσκληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτριος Κουρέτας, και ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Αθανάσιος Μαμάκος.

H OTS, επιθυμώντας να βρίσκεται διαρκώς κοντά σε πελάτες και συνεργάτες, διοργανώνει μια σειρά από δωρεάν ενημερωτικές εκδηλώσεις – ημερίδες ανά την Ελλάδα, τα OTS Roadshows.

Τα OTS Roadshows απευθύνονται σε στελέχη Δήμων, Δ.Ε.Υ.Α., Περιφερειών, Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Δηλώστε συμμετοχή, εγκαίρως, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/KmSx8s4eDy.

Θεματολογία

Η θεματολογία των εισηγήσεων του 2ου OTS Roadshow 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λάρισα, περιλαμβάνει:

· Ψηφιακές λύσεις για τους Δήμους μετά τη συγχώνευση των Νομικών Προσώπων, σύμφωνα με τον Ν. 5056/2023

· Διαδικασίες των Οργανισμών και ηλεκτρονική αποτύπωσή τους

· Εφαρμογές διαχείρισης Εσόδων

· Επίκαιρα ζητήματα Θεσμικού πλαισίου (ηλεκτρονική τιμολόγηση, Π.Δ. 54/2018, διαχείριση Υδατικών πόρων) Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου OTS Roadshow 2024 είναι διαθέσιμο εδώ. Η OTS, μια ελληνική εταιρεία παραγωγής και υποστήριξης λογισμικού με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει υλοποιήσει ορισμένα από τα πιο σύνθετα εγχώρια έργα πληροφορικής του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Διαθέτοντας την τεχνολογική υποδομή, συμβάλλει στη μετατροπή των σημερινών γραφειοκρατικών Οργανισμών σε σύγχρονους και ψηφιακούς, που να λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, με στόχο τη βελτίωση της ζωής στην πόλη.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω