Η μεγάλη πρεμιέρα του Bachelor 2 είναι γεγονός. Το βράδυ της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου το ριάλιτι του Alpha επέστρεψε με τον Αλέξη Παππά σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι 21 εντυπωσιακές γυναίκες μπήκαν δυναμικά στην βίλα του Bachelor με την 22χρονη Λένα να αποχωρεί πρώτη.

Καλεσμένη στο Happy Day η εντυπωσιακή Λένα μίλησε για την γνωριμία της με τον Αλέξη Παππά αλλά και τις πρώτες κοπέλες που ξεχώρισαν…

“Σίγουρα ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί δεν είχαν ξαναβρεθεί σε κάποιον τέτοιο χώρο. Είχε πάρα πολλές κάμερες, είχα τρακ και δεν μπορούσα να μιλήσω όπως ακριβώς ήθελα… Ήταν και το ότι τον έβλεπα πρώτη φορά από κοντά γιατί καλώς ή κακώς τον ξέρουμε τον Αλέξη.  Όταν βρέθηκα απέναντί του, κόλλησα λίγο”, είπε για τον Αλέξη Παππά.

Όσο για τις συμμετέχουσες, η Λένα δήλωσε: “Μπήκαν πολύ δυναμικά οι κοπέλες και άρχισαν να τσακώνονται πραγματικά…Η καθεμιά με το που έμπαινε στο σαλόνι ένιωθε πως είναι μόνο αυτή και καμιά άλλη” και συμπλήρωσε “Της γνώρισα πολύ λίγο τις κοπέλες. Νομίζω η Ιζαμπέλλα, η Έλενα και ίσως και η Αθήνα είναι οι τρεις που μπορούν να διεκδικήσουν τον Αλέξη Παππά”.

Δες τα παρακάτω βίντεο…

 

 

Περισσότερα Εδω