Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι υποψήφιοι που τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού του Survivor All Star.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 25/1 στο ριάλιτι επιβίωσης:

Οι νέοι παίκτες, που μπήκαν, φέρνουν με τα λεγόμενά τους τα πάνω κάτω στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Στρατηγικές παικτών αποκαλύπτονται, νέες παρέες δημιουργούνται και νέες κόντρες αναδύονται.

Μπορεί να έχει έρθει η ώρα για το αγώνισμα επάθλου όμως οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους παλιούς παίκτες και των δύο ομάδων φαντάζουν αγεφύρωτες… Μπορούν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις εντάσεις και να αγωνιστούν για αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη;

Η κουβέντα για τα ματσαρίσματα πηγαίνει σε άλλο επίπεδο και όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν λόγο σε αυτό αυτή η πολυφωνία όμως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν βγαίνει σε καλό και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Η ομάδα που απόψε θα γνωρίσει την ήττα στρέφεται ενάντια σε έναν παίκτη της για όσα λέει…Στο Συμβούλιο αποχώρησης μία μπαντάνα πέφτει. Ποια ομάδα θα γυρίσει στην καλύβα της με ένα άτομο λιγότερο;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – και σου μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη- οι Μαχητές θα επιδείξουν ψυχή και θα κατακτήσουν το έπαθλο της 3ης εβδομάδας και επιτέλους θα κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Ενώ ο παίκτης που θα αγωνιστεί για τελευταία φορά θα είναι, η Καρολίνα Καλύβα, καθώς, όπως φάνηκε το κοινό την «δίκασε» μετά από όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

Περισσότερα Εδω