Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης 24/1 το Survivor, με τις εντάσεις στις δύο ομάδες να μην έχουν τέλος.

Οι κρυφές συναντήσεις στη ζούγκλα πυροδότησαν συζητήσεις και σχολιασμούς που δεν πρόκειται εύκολα να κοπάσουν. Τα προβλήματα φαίνεται να είναι πιο έντονα στους Κόκκινους με τον Νίκο Μπάρτζη να μιλάει ανοιχτά εναντίον του Σάκη Κατσούλη.

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας θα κρίνει τα πάντα, αφού όποια ομάδα χάσει θα βγάλει δύο υποψήφιους. Ποιος θα επικρατήσει; Κόκκινοι και Μπλε θα πρέπει να αφήσουν τα προβλήματά τους στην άκρη αν θέλουν να έχουν ελπίδες για μία νίκη και να μπουν στον στίβο με καθαρό μυαλό. Το αποψινό αγώνισμα δεν επιτρέπει λάθη, εφησυχασμό ή έλλειψη συγκέντρωσης.

Οι δυο ομάδες αφήνουν τις δεύτερες σκέψεις πίσω τους και παλεύουν για την επικράτησή τους, την επιβίωση και την παραμονή για μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor All Star. Στο Συμβούλιο του Νησιού η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και κανείς δε
μπορεί να νιώσει ασφαλής!

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – και σου μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη- οι Μπλε θα αποφασίσουν να στείλουν στην κρίση του κοινού την Καρολίνα Καλύβα. Οι κόντρες της είναι πολλές τις τελευταίες μέρες, με αρκετούς από την ομάδα της να κρίνουν πολύ αρνητικά τη συμπεριφορά της.

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται, αφού θα πρέπει να κοντραριστεί με τον Τάκη Καραγκούνια, τον Σπύρο Μαρτίκα και όπως όλα δείχνουν και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Συνολικά οι υποψήφιοι, λοιπόν, σύμφωνα με τα spoilers, θα είναι τέσσερις και αυτό μένει να επιβεβαιωθεί στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε στον ΣΚΑΪ.

Περισσότερα Εδω