Φανερά ενοχλημένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star μετά από όσα άκουσε στο τελευταίο συμβούλιο από τον Κρις Σταμούλη.

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα, η ίδια μετά το συμβούλιο, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στην ομάδα της, προκειμένου μελλοντικά να αποφευχθούν διαφωνίες και εντάσεις.

«Αυτό που με ενόχλησε από την ομάδα μου είναι ότι χθες στο συμβούλιο με έπιασε λίγο εξ απήνης και είπε κάποια πράγματα που τον ενοχλούσαν τελικά, αλλά ποτέ δεν έχει έρθει να τα πει μπροστά μου. Οπότε εγώ χθες πήρα την πρωτοβουλία, αργά το βράδυ, αφού γυρίσαμε από το συμβούλιο, να πάω στην και να τους κάνω μία στενή παράκληση και όχι θερμή», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και πρόσθεσε: «Τους είπα πως από εδώ και στο εξής, εάν έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου, θέλω να έρχεστε και να μου το λέτε, να το συζητάμε, να το λύνουμε ή να μην το λύνουμε. Να μην πηγαίνω στο συμβούλιο και με πιάνετε εξ απήνης και ακούω πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα πράγματα που δεν τα έχω ακούσει ποτέ», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star.

Survivor All Star – Δες απόσπασμα από το νέο επεισόδιο:

Περισσότερα Εδω