Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγιναν θέμα προς συζήτηση στα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star με τα πλάνα στα οποία παρουσιάζονται να αποχωρούν για λίγο από την καλύβα της ομάδας τους, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι χρήστες στο twitter έσπευσαν να σχολιάσουν πως ίσως συντρέχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, μιας και οι υπόλοιπο συμπαίκτες τους «κάρφωσαν» τις επισκέψεις τους στο δάσος.

Την απάντηση έδωσε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας» αποκαλύπτοντας πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνοδεύει μέχρι το δάσος τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία φοβάται να βρεθεί μόνη της στα σκοτάδια για τη φυσική της ανάγκη.

«Στην πρώτη νύχτα ο Βασάλος φεύγει μόνο με το παγουρίνο του, δεν παίρνει καμία τσάντα, έχοντας την πληροφορια ότι δεν τρώει, καθώς δεν υπάρχει κάπου φαγητό, αλλά αυτό που συμβαίνει, είναι αυτό που είπε και η Μελίνα Μεταξά… πάνε για τη φυσική τους ανάγκη.

Οι δυο τους είναι πολύ κοντά και φοβάται η Μαριαλένα να πάει μόνη της το βράδυ στη ζούγκλα. Και στα πλάνα της δεύτερης νύχτας, οι δυο τους λείπουν για 11 λεπτά», ανέφερε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Περισσότερα Εδω