Στα άκρα οι σχέσεις του Χριστόφορου Ταξίδη και του Φάνη Μπολέτση στο Survivor 2024.

Οι ατάκες του Χριστόφορου μετά την κίνηση του Φάνη στο προηγούμενο επεισόδιο, έδωσαν αφορμή για νέα σχόλια μεταξύ των παικτών.

«Ο Φάνης γυρνάει μου χαμογελάει και μου στέλνει φιλάκι. Του το είπα κιόλας ότι μάλλον με έχει μπερδέψει με μια συμπαίκτριά του και μου στέλνει φιλάκια. Κάτι που εμένα δεν μου αρέσει, ειδικά από άνδρα», είπε στο χθεσινό επεισόδιο ο Χριστόφορος Ταξίδης, ενώ δέχτηκε σχόλια για αυτή του την αντίδραση.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024 ο 23χρονος παίκτης απάντησε για τον όρο ομοφοβικός τον οποίο δέχτηκε σχετικά με το πώς παρουσίασε on camera την ατάκα του για το πεταχτό φιλί του Φάνη. 

«Βγήκαμε και ομοφοβικοί, πιο παλιά είχαμε βγει και εριστικοί. Σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο πλούσιο το βιογραφικό μου. Η αλήθεια είναι πως όταν ο άνθρωπος μπαίνει σε ένα αδιέξοδο, σκέφτεται από κάπου να πιαστεί και ο Φάνης χθες πιάστηκε από μία λέξη που είπα και από μύγα έκανε ελέφαντα. Με είπε ομοφοβικό, κάτι που απέρριψε όχι μόνο η ομάδα μου αλλά και απέναντι ομάδα», είπε ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Ενώ πρόσθεσε για τον Φάνη Μπολέτση: «Συνεχώς αναφέρεται στα πτυχία του στα μπάτσελορ του και στα μαγαζιά που διαχειρίζεται ως επιχειρηματίας. Εντάξει, του δόθηκε έτσι, δεν έχει δουλέψει σκληρά στη ζωή του για να τα κατακτήσει αυτά», είπε ο Χριστόφορος Ταξίδης στο Survivor 2024.

Περισσότερα Εδω