Στο επίκεντρο του Survivor 2024 βρέθηκε για άλλη μια φορά η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τη δήλωση του James για την απαγορευμένη φράση που ισχυρίζεται πως ξεστόμισε νωρίτερα στο αγώνισμα.

Η παίκτρια του Survivor 2024 ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον James Καφετζή με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκνευρισμένη από το συμβούλιο. 

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός: «Λοιπόν παιδιά, είχαμε ένα έντονο περιστατικό λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για την κόκκινη ομάδα. Η Ασημίνα, εμφανώς εκνευρισμένη από τη συζήτηση που είχε με τον James και τον Φάνη σχετικά με το σχόλιο που πιστεύουν ότι ακούστηκε από την Ασημίνα, πέταξε εκνευρισμένη το μικρόφωνό της και αποχώρησε από το συμβούλιο. 

Τη ζητήσαμε να ψηφίσει με επιστολική ψήφο, δεν το δέχτηκε, επομένως θα ξεκινήσουμε την ψηφοφορία χωρίς αυτήν», ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Στην ψηφοφορία, η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να επιλέξει τον επόμενο υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor 2024. Ωστόσο και αυτή την εβδομάδα η Aira Adomaityte βγήκε και πάλι υποψήφια από την ομάδα της.

Περισσότερα Εδω