Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώνεται σήμερα, αφού ο τέταρτος κύκλος του Survivor φτάνει στο τέλος του. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι οι φιναλίστ που διεκδικούν τη σημερινή νίκη. Κατά τη διάρκεια του live, ο Γιώργος Λιανός γύρισε πολλές φορές πίσω και θύμισε στους δύο άνδρες ξεχωριστές στιγμές από την πορεία τους στο παιχνίδι. Για τον Σάκη Κατσούλη, το πιο σημαντικό κεφάλαιο του reality ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το πρώην ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, έλυσε τις διαφορές του παρελθόντος και γύρισε σελίδα στη σχέση του. Τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν μαζί και αγαπημένοι. Ο ένας αποτελούσε το στήριγμα του άλλου από την αρχή μέχρι το τέλος. Έτσι, λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός ζητήσει να προβληθούν οι καλύτερες στιγμές τους, προσκάλεσε την 25χρονη γυμνάστρια να καθίσει δίπλα στον φιναλίστ.

Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι και παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τη διαδρομή τους στο παιχνίδι. Μπορεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να επαναλαμβάνει ότι εκείνη και ο Σάκης Κατσούλης είναι μόνο φίλοι, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν αποκλείεται να τους δούμε πάλι μαζί. 

Δες το βίντεο:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω