Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης συνεχίζουν να βρίσκονται στο στόχαστρο της μπλε ομάδας. Μάλιστα, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απηύθυνε δημόσια έκκληση προς το τηλεοπτικό κοινό… να μην τον λυπάται και πως όλο αυτό αποτελεί στρατηγική του James.

«Το τελευταίο διάστημα ο James δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό αλλά έχει πολλά λάθη κατά το παρελθόν. Έχει σκεφτεί κι έχει πράξει εναντίον ατόμων εδώ μέσα κι η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ. Με ενοχλεί ο τρόπος του, που είναι ειρωνικός, εριστικός, έχει έπαρση. Στην αρχή του παιχνιδιού το έκανε πολύ φανερά ενώ τώρα έχει πάρει κάποια μηνύματα. Έτσι είναι ο James.

Ένα άλλο που με ενοχλεί είναι ότι ξεκάθαρα χρησιμοποιεί τον Νίκο. Ο Νίκος τον νιώθει φίλο και φαίνεται ένα καλό και γνήσιο παιδί αλλά τον χρησιμοποιεί για να μένει κι άλλες εβδομάδες εδώ… Μην τον λυπάστε, είναι στρατηγική του να είναι μειονότητα με τον Νίκο για να τον στηρίξετε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία… Ελπίζω αυτό να φαίνεται προς τα έξω» τόνισε η Μαριαλένα κοιτώντας κατάματα την κάμερα.

 

Περισσότερα Εδω