Το αναψυκτήριο του Φοίβου Δεληβοριά, που από πέρσι λειτουργεί στο δροσερό χώρο του «Άλσους» υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιουνίου τον Κωστή Μαραβέγια.

Μετά τη μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση που έδωσαν ο Φοίβος Δεληβοριάς με τους: Θανάση Αλευρά, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, Νεφάλη Φασουλή, Idra Kayne, Φοίβο Ριμένα και τον Κώστα Δετώρο, στη σκηνή ανέβηκε ο Κωστής Μαραβέγιας ο οποίος ερμήνευσε μερικές από τις πιο γνωστές του επιτυχίες – και όχι μόνο- αλλά και το τελευταίο του single “Ριτα”.

Το παρόν στη βραδιά έδωσαν αρκετοί φίλοι του Κωστή Μαραβέγια από το χώρο της ελληνικής showniz. Ανάμεσά τους φυσικά και η αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου με την οποία μετρούν σχεδόν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας. Εκτός όμως από τη σύντροφο του Κωστή Μαραβέγια παρόντες ήταν και ο καλός του φίλος Πάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον σύζυγό της Παναγιώτης Πιλαφάς με την οποία ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε μαζί στην κριτική επιτροπή του YFSF καθώς και οι: Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες παρουσιάζοντάς μας το ευχάριστο κλίμα που επικράτησε.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω