Οι auditions του MasterChef 2023 σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους και οι επίδοξοι MasterChefs θα βρεθούν μπροστά στους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, διεκδικώντας μια θέση στο φετινό διαγωνισμό.

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 23/1), άλλοι 4 υποψήφιοι, ο Βαγγέλης, ο Άγγελος, ο Νίκος και ο Αλέξανδρος, φόρεσαν τη λευκή ποδιά και κέρδισαν απευθείας τη θέση τους στην κουζίνα του MasterChef 2023!

Μια ακόμα ευκαιρία για να μπουν στον διαγωνισμό, φορώντας τη μαύρη ποδιά, έχουν η Πωλίνα, η Βασιλική και ο Αριστοτέλης.

Στο αποψινό επεισόδιο, Τρίτης 24/1 οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να υπερβούν τον εαυτό τους, να ξεπεράσουν κάθε μαγειρική ανασφάλεια και να αποδείξουν ότι αξίζουν τη λευκή ποδιά, που τους οδηγεί απευθείας στην κουζίνα του MasterChef 2023 ή έστω να κερδίσουν μια μαύρη ποδιά και να κρατήσουν το «όνειρο» ζωντανό.

Κανείς δεν θέλει να χάσει αυτή την ευκαιρία, αφού όσοι δεν καταφέρουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων θα αποχαιρετήσουν νωρίς το διαγωνισμό.

Η αγωνία κορυφώνεται και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει ακριβά. Η ικανότητα, η ψυχραιμία και η προσήλωση στον στόχο θα κρίνουν και το αποτέλεσμα.

Ποιοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές διαγωνιστικές απαιτήσεις και να κερδίσουν με το «μαγειρικό τους σπαθί» το εισιτήριο για την κουζίνα και το σπίτι του MasterChef 2023;

Περισσότερα Εδω