Μετά τη χθεσινή ανατρεπτική αποχώρηση του Στέφανου Χίλα από το MasterChef, ο Νίκος Σκορδάκης με αντίπαλο τον Αντώνη Μητρόπουλο και ο Αλέξανδρος Συνοδινός με αντίπαλό του την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου μπήκαν στην κουζίνα και μαγείρεψαν για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στον διαγωνισμό.

Με μια μοναδική συνταγή, ο νικητής του MasterChef 3 Μανώλης Σαρρής δυσκόλεψε αρκετά τα πράγματα για τον Νίκο και τον Αντώνη! Ωστόσο μόνο ένας πήρε ποδιά και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Σκορδάκη, ο οποίος μπαίνει ξανά στο σπίτι του reality μαγειρικής. Από την άλλη, ο Αντώνης Μητρόπουλος αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

Δες επίσης: MasterChef: Ο Νίκος Σκορδάκης επιστρέφει στο σπίτι και το Twitter τον έσφαξε με το γάντι

Ποιος είναι ο Αντώνης Μητρόπουλος που δεν κατάφερε να επιστρέψει στον μαγειρικό διαγωνισμό

Ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο της εστίασης ως σερβιτόρος και μπάρμαν. Κάποια στιγμή αποφάσισε πως θα ήθελε να σπουδάσει μαγειρική, εκεί συνειδητοποίησε τι έχανε τόσο καιρό, καθώς η μαγειρική είναι η ζωή του. Θεωρεί πως το να είσαι ταπεινός, να ακούς, να μαθαίνεις από τα λάθη σου, σε κάνει πολύ πιο έξυπνο άνθρωπο και σε βοηθάει να προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου. Δεν του αρέσουν οι φασαρίες, προτιμάει να λύνει τα προβλήματα μέσα από διάλογο.

Όνειρο ζωής είναι να γίνει καθηγητής μαγειρικής ώστε να μπορέσει να μεταδώσει το πάθος του για τη μαγειρική αλλά και να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη ζαχαροπλαστική.

 

Back to back όμως ήταν η μαγειρικές δοκιμασίες και ο Λάμπρος Βιακάρος δημιούργησε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό πιάτο για την Κωνσταντίνα και τον Αλέξανδρο! Οι δυο παίκτες μονομάχησαν… μέχρι τελικής πτώσεως, ωστόσο μόνο ένας κατάφερε να κερδίσει την τελευταία ποδιά! Η Κωνσταντίνα έκανε σοβαρά λάθη στην κουζίνα, κάτι που της στέρησε την είσοδό της στο παιχνίδι. Ο Αλέξανδρος είναι ο παίκτης που συμπληρώνει την τελική 12αδα.

Ποια είναι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου που έχασε την μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στο σπίτι

Μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή της στέρησε τη συμμετοχή της στο MasterChef 4, αλλά επέστρεψε στο MasterChef 5, πιο αποφασισμένη και έτοιμη. Αν και ζαχαροπλάστης, πιστεύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ισάξια και στην αλμυρή κουζίνα και το μόνο που μπορεί να την καταβάλει, αν δεν το διαχειριστεί σωστά, είναι το άγχος της.

Έχει μάθει να επιβιώνει στις δύσκολες συνθήκες μιας επαγγελματικής κουζίνας και ο ανταγωνισμός δεν τη φοβίζει. Τη χαρακτηρίζει η ευθύτητα και η αφοπλιστική ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτά που έχει να πει δυσαρεστήσουν κάποιους.

Η τελική 12αδα του MasterChef – χωρίς άλλες επιστροφές – είναι οι: Ιωάννης Αυλωνίτης, Μαρία Λαζαρίδου, Λία Μακροστέργιου, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύσιος Σαρακίνης, Τζιοβάνι Σκαράτζι, Νίκος Σκορδάκης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Παναγιώτης Τζαμαλής, Παύλος Χάππιλος, Ανούς Χεριμιάν.

Περισσότερα Εδω