Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5! Το πρωί της Πέμπτης, η 27χρονη σεφ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“, προκειμένου να δώσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της.

Φορώντας ένα φόρεμα, που ποτέ μέσα στο παιχνίδι δεν φόρεσε, και έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη συνάντησε την Κατερίνα Καραβάτου. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα συγκινημένες, γεγονός που δεν μπόρεσαν να κρύψουν από τους τηλεθεατές. 

“Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρω σε πόσους ανθρώπους πρέπει να πω ευχαριστώ γι’ αυτό που ζω. Είμαι πολύ χαρούμενη! Συγκινούμαι λίγο εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που ζω. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου”, ανέφερε ιδιαίτερα συγκινημένη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. 

Τόσο η Μαργαρίτα Νικολαϊδη όσο και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα, ότι εκείνη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef. “Κοιταζόμασταν με τους φίλους μου, με τη μαμά μου, τον Χρήστο, και απλά λέμε “τώρα αλήθεια, έχει συμβεί αυτό, αλήθεια κέρδισα το MasterChef;”. Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω, αλλά κοιμάμαι και ταυτόχρονα ξυπνάω και το ζω αυτό το όνειρο”.

Δες το βίντεο:

 

Περισσότερα Εδω