Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του MasterChef έχει ξεκινήσει ενώ το βράδυ της Πέμπτης 25/5 τo επεισόδιο ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση ενός από τα φαβορί.

Στον τάκο απέναντι από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο βρέθηκαν ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Γιώργος Πορφύρης για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής. Οι τρεις άντρες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων που έφερε την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ Βασίλη Μουρατίδη.

Και οι τρεις διαγωνιζόμενοι του MasterChef γνώριζαν καλά πως ακόμα και η παραμικρή αστοχία θα μπορούσε να στοιχίσει σε κάποιον την είσοδό στην τελική τετράδα. Όπως και έγινε στο κλείσιμο του νέου επεισοδίου που προβλήθηκε το βράδυ το βράδυ της Πέμπτης στο STAR.

Ύστερα από την δοκιμή και των τριών πιάτων, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον καλεσμένο τους, Βασίλη Μουρατίδη βρέθηκαν απέναντι από τους διαγωνιζόμενους για να τους ανακοινώσουν τις βαθμολογίες τους. Καθ’ όλα ήρεμοι στον εξώστη παρακολουθούσαν τη διαδικασία η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας.

Και εκείνος που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς, με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωριστεί την μαύρη του ποδιά και να αποχωρήσει άμεσα από την κουζίνα του MasterChef, ήταν ο… Γιώργος Πορφύρης.

Περισσότερα Εδω