Στην εκπομπή, «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένη η Marseaux την Δευτέρα 13/2.

Η νεαρή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της καριέρα, τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει κατά καιρούς.

«Είμαι ίσως και στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Άμα έχεις βρει την συνταγή της επιτυχίας γιατί να το αφήσεις και να το ρισκάρεις; Συνεχίζεις κανονικά. Νομίζω ότι κάποιες σχέσεις είναι πολύ καρμικές. Και θεωρώ ότι η σχέση μου με το Sol είναι καρμική και δεν κόβεται. Είναι αυτές που μέχρι παππούδες θα είμαστε μαζί. Έχω βγάλει δύο άλμπουμ και νιώθω σαν να βρίσκω πιο πολύ τον εαυτό μου, τι μου αρέσει μουσικά, το τι περιμένω από τους ανθρώπους μου. Είμαι στα έξι χρόνια ψυχοθεραπείας και νομίζω ότι κάθε χρόνο αλλάζω πολύ. Ανακάλυψα ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω αυτά που ένιωθα ή δεν τα επικοινωνούσα καθόλου ή με λάθος τρόπους. Βρήκα το τι περιμένω από τους άλλους και όποιος είδα ότι δεν μου έκανε καλό, έφυγε», είπε αρχικά η Marseaux.

«Ο έρωτας παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μου. Είναι η βασική πηγή έμπνευσής μου! Όταν είσαι χαρούμενος και δεν έχεις κάτι που σε τρώει, δεν ενδιαφέρει κάποιον. Όταν πονάς και έχεις να πεις πράγματα, θα ακουστεί. Μια πληγή και ένας έρωτας θα σου ξυπνήσει την έμπνευση. Ο έρωτας πονάει πάρα πολύ!», σημείωσε στη συνέχεια η Marseaux.

Η παλιά μου δασκάλα φλαμένγκο ήταν η πρώην σύντροφος του Στέλιου Ρόκκου. Ήμουν στη Ραφήνα, είχα τελειώσει το μάθημα και με είχε ακούσει που τραγουδάω. Πρέπει να ήμουν 12 χρονών ή και μικρότερη. Και μου λέει “Τον Στέλιο τον ξέρεις; Για τραγούδα του”. Του τραγούδησα και μου είπε ότι είμαι καλή. Πάω μετά στη μαμά μου και της είπα ότι τραγούδησα στον Στέλιο Ρόκκο και είχε πάθει σοκ! Είναι πολύ γλυκιά ανάμνηση. Είναι φανταστικός!».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην έκταση που πήρε ένα βίντεό της όταν τραγουδούσε στην τεφροδόχο της μητέρας και το μοιράστηκε στο TikTok.

«Η μαμά είναι δική μου. Άμα θέλω να κάνω ένα αστείο ή TikTok δεν θα απολογηθώ για τη δική μου μαμά. Θεωρούν κάποιοι άνθρωποι ότι κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε καν. Δεν δίνω σημασία! Και το TikTok έχει γίνει πια πολύ τοξική πλατφόρμα γιατί μπαίνει ο κάθε πικραμένος και γράφει ό,τι θέλει», κατέληξε η Marseaux.

Περισσότερα Εδω