Η 26χρονη Μαρία, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με κορονοϊό και παραλίγο να διασωληνωθεί προκειμένου να σωθεί η ζωή της, μίλησε αποκλειστικά στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Χάλια ακόμα, έχω οξυγόνο, πολλά- πολλά δεν ξέρω ακόμα αλλά πειράχτηκαν τα πνευμόνια. Το μωρό είναι μια χαρά, δεν έχει τίποτα», δήλωσε η 26χρονη έγκυος μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκείνη και η νεογέννητη κορούλα της σε ξεχωριστά δωμάτια.

Η Μαρία γλίτωσε στο παρά πέντε τη διασωλήνωση χτες βράδυ με τους γιατρούς να προχωρούν σε καισαρική τομή. «Έπρεπε να μου το πάρουν γιατί μου πίεζε τα πνευμόνια, μου πίεζε η μικρή. Μπήκα στον μήνα μου εχθές. Το μωρό είναι φυσιολογικό, μπήκα στον μήνα μου και το έκανα», ανέφερε η 26χρονη.

Μόνο μια φορά κατάφερε να δει το αγγελούδι που έφερε χτες στον κόσμο. Όπως λέει, αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι που καλείται να αντιμετωπίσει. «Το είδα μόνο την πρώτη ήμερα, στις 15 του μηνός, χθες» υπογράμμισε. Η Μαρία είναι μία από τις δεκάδες εγκυμονούσες που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν όσο κυοφορούσαν. Τελικά νόσησε και βρέθηκε να νοσηλεύεται εκείνη και το μωρό της στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Στο ερώτημα αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω και αν θα έκανε το εμβόλιο, η 26χρονη τονίζει ότι «το φοβάμαι πάλι για ένα μωρό, αλλά εγώ θα το κάνω σίγουρα όταν βγω. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω».

Περισσότερα Εδω