Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες κατά της Ζήνας Κουτσελίνη μετά τα όσα είπε για τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό κατά της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η Ζήνα Κουτσελίνη υποστήριξε πως «η καριέρα του Απόστολου Λύτρα πλήττεται από το περιστατικό», προκαλώντας το θυμό του δημοσιογράφου της εκπομπής της, Δημήτρη Μαρέδη.

«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;» ήταν η χαρακτηριστική ερώτηση που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη προς το πάνελ της σε ιδιαίτερα έντονο ύφος.

Το ξέσπασμα του Light

Αυτή η στάση της παρουσιάστριας προκάλεσε την οργή του κοινού, ενώ σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της παρουσιάστριας προχώρησε και ο Light.
«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Ποταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα και…

αυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα! Πληντύριο κανονικό. Ζήνα, σου εύχομαι….» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Light στο κανάλι του στο Instagram.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Περισσότερα Εδω