Τη δική της απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τη νέα προκλητική της ανάρτηση θέλησε να δώσει η Δανάη Μπάρκα.

Η νεαρή πολιτευτής της Ν.Δ από τη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στο επίκεντρο λόγω ενός απαράδεκτου βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο instagram της μέσω του οποίο τα “έβαζε” με τις γυναίκες που προτιμούν να μένουν αξύριστες και να δείχνουν τις ατέλειές τους στα social media. (δες εδώ το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου που είχε προκαλέσει αντιδράσεις)

Λίγο καιρό δε μετά από αυτό το βίντεο η Αφροδίτη Λατινοπούλου, έστρεψε και πάλι επάνω της τα φώτα παίρνοντας θέση υπέρ του συνεδρίου γονιμότητας που είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. (δες εδώ τι είχε αναρτήσει τότε η νεαρή πολιτευτής)

Τώρα, με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται το τελευταίο διάστημα γύρω από την “πατριαρχία” και τα όσα αυτή επιφέρει στην κοινωνία μας που πολλές φορές καταλήγει σε γυναικοκτονίες η Αφροδίτη Λατινοπούλου προχώρησε σε μια νέα προκλητική ανάρτηση.

“56χρονος δολοφονείται από τη σύντροφό του, Ηράκλειο 7/19. Άντρας δολοφονείται από τη 49χρονη σύντροφό του, Αθήνα 5/20. Στον ύπνο του δολοφονούν μητέρα και κόρη 49χρονο, Θεσσαλονίκη 6/20. 54χρονη δολοφονεί με τηγάνι τον 89χρονο πρώην σύντροφό της, Θεσσαλονίκη, 7/20. Όχι στη “μητριαρχία” έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Με αφορμή αυτή της την ανάρτηση η Δανάη Μπάρκα θέλησε να αντιδράσει αναδημοσιεύοντάς την στον λογαριασμό της στο instagram και γράφοντας: “Μάθημα που θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία: Tι δε πρέπει να γίνεις στη ζωή σου”.

Περισσότερα Εδω