Συνεχίζεται η θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» μετά την πολυσυζητημένη αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη. Οι  συντελεστές της παράστασης συναντήθηκαν την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου όπου και αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά τις προγραμματισμένες παραστάσεις – Δες παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση…

«Ως εργαζόμενοι ηθοποιοί στην παράσταση «Ρινόκερος» θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διακοπή της παράστασης μας, λόγω της αποχώρησης του συναδέλφου μας Άρη Σερβετάλη.
Παρ’ όλα αυτά, είναι κοινή μας θέση να μην προβούμε σε επικρίσεις εις βάρος κανενός. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του.

Ούτε θεωρούμε ότι ως εμβολιασμένοι πολίτες και ηθοποιοί, διαχωριζόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο από λοιπούς τυχόν ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

Και παρά το ότι είναι εύλογο να εκφράζει κανείς επιφυλάξεις ως προς τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, θεωρούμε ότι η αποχή από την τέχνη μας, η οικειοθελής διακοπή μίας παράστασης, δεν θα μπορούσε να αποτελεί λύση στα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Το Θέατρο είναι τόπος επικοινωνίας , ανταλλαγής απόψεων. Είναι τόπος συνάντησης ανθρώπων, σκέψεων, ιδεών. Είναι τόπος που ο δημόσιος λόγος αρθρώνεται και πλάθονται συνειδήσεις. Είναι ένα από τα πιο βασικά κύτταρα της Δημοκρατίας. Γι’ αυτό τα θέατρα σε καιρούς κρίσης πρέπει να μένουν ανοιχτά. Για μας αυτό είναι χρέος μας.

Με αυτές τις σκέψεις, την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, οι ηθοποιοί της παράστασης συναντηθήκαμε με τον σκηνοθέτη και τον εκπρόσωπο της παραγωγής και αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχιστεί η παράσταση προχωρώντας σε αντικατάσταση. Η ομάδα του «ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ».

Τα τελευταία νέα μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη:

Άρης Σερβετάλης: Ψάχνουν ηθοποιό να τον αντικαταστήσει στην παράσταση «Ρινόκερος» μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Άρης Σερβετάλης: Διχασμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την αποχώρησή του από τον «Ρινόκερο» – Νέες αντιδράσεις

Άρης Σερβετάλης: Τα πρώτα λόγια μετά τον σάλο για την παράσταση που εγκατέλειψε λόγω… εμβολιασμένων

Περισσότερα Εδω