Η Σοφία Αλεξανιάν, η νέα παίκτρια που εισέβαλε το βράδυ της Παρασκευής στο Big Brother είναι γνώριμη φυσιογνωμία, καθώς είναι ηθοποιός. Παλιότερα, την είχαμε δει να παίζει στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha, Έλα στη θέση μου, στη σειρά του ΑΝΤ1, Μάλιστα σεφ, αλλά και στο Open, στο Κόκκινο Ποτάμι.

Η Σοφία Αλεξανιάν είχε ξυρίσει στο παρελθόν το κεφάλι της για να δώσει τα μαλλιά της σε καρκινοπαθή και η ιστορία της συγκίνησε παρουσιαστές και κοινό στο live του «Μεγάλου Αδερφού».

Τον Απρίλιο του 2020, η 37χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Μαζί σου, αναφέροντας πως βρισκόταν σε απόγνωση, καθώς η σύμβασή της δεν της επέτρεπε να ενταχθεί στο πρόγραμμα των 800 ευρώ που έδινε το κράτος ως αποζημίωση στους εργαζόμενους που μπήκαν σε αναστολή από την πανδημία.

“Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΡΓΑΝΗ. Δούλεψα στο Κόκκινο Ποτάμι και στο Έλα στη θέση μου αλλά δεν μπορεί να με εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα γιατί τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη.

Εγώ ως χαμηλά αμειβόμενη είμαι και ήμουν πάντα σε άθλια οικονομική κατάσταση. Πολλοί θέλησαν να με βοηθήσουν, Όχι δε θέλω, νιώθω άσχημα γιατί είναι σαν ζητιανιά. Πρέπει να εγκαταλείψω τα όνειρά μου. Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε να πάρουμε μακαρόνια! Υπάρχει η πικρία, γιατί ενώ εργάστηκες δεν μπορείς να πάρεις κάποια χρήματα λόγω της σύμβασή σου. Είμαι ξαφνικά χαμένη” είχε εξομολογηθεί πριν από 1,5 χρόνο στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ραγίζοντας καρδιές.

Δες το βίντεο:

Η Σοφία Αλεξανιάν είναι 37 ετών, και εκτός από ηθοποιός, είναι και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Γεωργία από Αρμένισσα μητέρα και Πόντιο πατέρα. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα, σε μια χώρα που βίωνε τον πόλεμο. Στα 11 της χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς να μιλάει τη γλώσσα. Μεγάλωσε σε ένα σκληρό περιβάλλον στην Ξάνθη όπου έπρεπε να εργάζεται σε χωράφια.

Κατάφερε να σπουδάσει Υποκριτική και έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές σε μικρούς ρόλους. Έχει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, 9 ετών, τον οποίο λατρεύει και θα της λείψει πάρα πολύ. Αυτή την περίοδο εργάζεται και ως μεσίτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είναι πολύ καλή στη δουλειά της αφού τους πουλάει και τους αγοράζει… χρήσιμο προσόν για το σπίτι του Big Brother!

Περισσότερα Εδω