Συγκλονισμένοι είναι συγγενείς και φίλοι των δύο αδικοχαμένων νέων στη Μακρινίτσα. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα χαμογελαστά αδέρφια έφυγαν με τέτοιο τρόπο από τη ζωή, με διαφορά λίγων λεπτών, χθες το βράδυ από τις μαχαιριές του πρώην συζύγου της 28χρονης.  Με μηνύματα στις σελίδες των δύο παιδιών στο Facebook εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά τους.

“Αχ ρε Γιωργακο αχ ρε αγόρι μου απίστευτο μου φαίνεται σαν χθες μας θυμάμαι όλους μαζί στη γειτονιά κ τώρα.. Τώρα ένα μεγάλο γιατί.. Καλό παραδεισο λεβέντη μου κ σε σένα κ στην Κωνσταντίνα μας καλό ταξιδι”

“Δε το χωράει ο ανθρώπινος νους δε υπάρχει όσιο δε υπάρχουν λόγια ….τι να πεις σε αυτή τη οικογενεια είναι φρίκη να μεγαλώνεις δύο υπέροχα πλάσματα και ξαφνικά από το πουθενά να έρχεται ο άλλος και να αφαιρεί τη ζωή τους με το έτσι θέλω ….ο πιο άδικος τρόπος δε υπάρχει ποιος να το πιστέψει είναι βαρύ φορτίο όλο αυτό …. συλλυπητήρια στη οικογενεια δύσκολο να το πεις δύο παιδιά νέα έφυγαν με το πιο άδικο τρόπο …..”

“Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!καλό παράδεισο στα 2παιδια μας!!!!!”

“Δεν σε ξέρω φιλε μου ούτε και την αδερφουλα σου.. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια”

“ΑΔΎΝΑΤΟ. …ΑΣΥΛΗΠΤΟ . ..ΞΈΡΩ ΌΛΗ ΤΗΝ ..ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ. .ΟΙ ΠΙΟ ΉΡΕΜΟΙ. .ΓΛΥΚΗΤΑΤΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ. ..ΈΛΕΟΣ. .ΚΡΊΜΑ. .ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΌΓΙΑ. ..ΚΑΛΌ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ. ΣΤΑ ΥΠΈΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΆ. .ΚΟΥΡΆΓΙΟ. .ΤΟ ΠΑΙΔΆΚΙ ΤΟΥΣ ..ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ. .Η ΓΙΑΓΙΆ. ..ΘΕΈ ΜΟΥ”

“Καλό παράδεισο Γιωργαρα μου, θα σε θυμάμαι για παντα…καλό παράδεισο και στην αδερφούλα σου..δεν το χωράει ανθρώπινος νους..κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια..”

“Κρίμα και άδικο…..Καλό παράδεισο Giorgos Tsapas αγκαλίτσα με την αγαπημένη σου αδερφούλα”

Περισσότερα Εδω