Λίγες μόλις ημέρες έχουν περάσει από τη σύλληψη του Αλέξη Πρεβενά για κατοχή ναρκωτικών. Ο τραγουδιστής που έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice αφού παρέμεινε σχεδόν δυο εικοσιτετράωρα στο κρατητήριο αφέθηκε ελεύθερος.

Αμέσως μετά ο ίδιος εμφανίστηκε δημόσια μπροστά στις κάμερες και παραδέχτηκε πως έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και πως όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος. Μετανιωμένος μάλιστα, δήλωσε πως όλο αυτό ήταν για εκείνον ένα μεγάλο χαστούκι και δε σκοπεύει να ξαναβάλει σε κίνδυνο ούτε την υγεία του αλλά ούτε να ξαναπληγώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Λίγες ημέρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος και μετά τα όσα είπε στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Αλέξης Πρεβενάς δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο facebook  από την πρώτη εμφάνιση στο μαγαζί που εργάζεται μετά τη σύλληψή του στο οποίο πριν αρχίσει να τραγουδά, ακούγεται να λέει: “Χαρισμένο για όλες εκείνες τις στιγμές που τσαλακωνόμαστε και βρίσκουμε το θάρρος και τη δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας”. 

Ενώ, πάνω από το βίντεο έγραψε: “Κι αν πλήγωσα ανθρώπους, ήξερα πως πριν το κάνω τους έδωσα τα πάντα μα δεν εκτίμησαν τίποτα”.

Περισσότερα Εδω