Έντονο παρασκήνιο κυριάρχησε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου, έως ότου κλείσει τελικά η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΟΣΚ – ΚΙΝΑΛ, στο πλαίσιο του 3ου Συνεδρίου που ολοκληρώνεται σήμερα στην Αθήνα με την εκλογή του 301μελούς οργάνου.

Στο νήμα είχαμε αρκετές εκπλήξεις σε ότι αφορά τις Λαρισινές υποψηφιότητες αφού κάποιοι τελικά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ κάποιοι άλλοι εισήλθαν σε αυτό την τελευταία στιγμή στους 464 συνολικά της λίστας. Μία λίστα που αναμένονταν κατά πολύ μεγαλύτερη χθες, όμως τελικά οι… καραμπόλες μείωσαν δραματικά τις τελικές υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ρεπορτάζ του onlarissa.gr ο αριμός των Λαρισαίων που θα είναι υποψήφιοι τελικά ανέρχεται σε 12 και πρόκειται για  για τους κ.κ. Κώστα Σάββα, Βαγγέλη Γιαννούλα, Ελένη Μπουζάνα, Αιμίλιο Νταγιάννη, Λεωνίδα Αλατά, Φίλιππο Σαχινίδη, Μιχάλη Τολίκα, Γιώργο Βαλάρη, Κώστα Καραμπάτσα (πρόεδρο Μαθηματικής Εταιρείας), Σταυρούλα Μπαγιώτα, Κική Παναγιωτοπούλου και Βασίλη Νούσιο.

Ζήτημα αμφισβήτησης της κυριαρχίας των «προεδρικών» δεν τίθεται, ωστόσο, από τον ηγετικό πυρήνα ξεκαθάριζαν ότι αυτονόητα θα υπάρξει εκπροσώπηση όλων των τάσεων.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και αναμένεται να κλείσουν – εκτός απροόπτου – στις 5 το απόγευμα.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω