Το ποσό των 1.000 ευρώ από την πώληση ημερολογίων προσέφερε στο Ορφανοτροφείο Βόλου η “Παγκόσμια Αγκαλιά”.«Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε για τρίτη συνεχή χρονιά και αγόρασε το ημερολόγιο… έγινε θεσμός πια για την Παγκόσμια Αγκαλιά !!  Όταν προσφέρουν οι πολλοί από λίγο γίνονται θαύματα… και κυρίως όταν αυτό γίνεται από αγάπη και μόνο για τα παιδιά !!

 

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε για τρίτη συνεχή χρονιά και αγόρασε το ημερολόγιο… έγινε θεσμός πια για την Παγκόσμια Αγκαλιά !!  Όταν προσφέρουν οι πολλοί από λίγο γίνονται θαύματα… και κυρίως όταν αυτό γίνεται από αγάπη και μόνο για τα παιδιά !!

Συγχαρητήρια στην διοίκηση που κατάφερε να κάνει τον κόσμο να εμπιστευθεί το ίδρυμα!!

Η Διοίκηση του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» , που για τρεις χρονιές στηρίζει τα παιδιά μας οικονομικά.

Σήμερα το πρωί μας επισκέφθηκαν μέλη της Παγκόσμιας Αγκαλιάς προσφέροντας χρηματικό ποσό που προήλθε , από την πώληση των ημερολογίων τους.

Τους ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά, που είναι δίπλα στα παιδιά μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους!» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

The post 1.000 ευρώ στο Ορφανοτροφείο Βόλου από την Παγκόσμια Αγκαλιά appeared first on AstraTV.

Περισσότερα Εδω