Στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα και των νέων Περιφερειακών Συμβούλων Θεσσαλίας βρίσκεται σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΩΛ, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υπουργός κατά την είσοδό του στο Δημοτικό Ωδείο σε δηλώσεις του τόνισε ότι χρειάζεται συνεργασία με τον νέο Περιφερειάρχη για την ανόρθωση της Θεσσαλίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Ότι μας χωρίζει έρχεται σε δεύτερη μοίρα, σήμερα προτάσσουμε αυτά που μας ενώνουν, και μας ενώνει η γρηγορότερη ανόρθωση του Θεσσαλικού κάμπου και θα το πετύχουμε».

Αναλυτικότερα σημείωσε τα εξής:

«Εύχομαι υγεία και προκοπή σε όλο τον κόσμο, και σε ένα τόπο δοκιμασμένο που όμως δεν είναι μόνος του. Δεν είναι οι Θεσσαλοί μόνοι τους, η κυβέρνηση είναι δίπλα τους και η κυβέρνηση είναι δίπλα συντονίζοντας το κάθε βήμα για να μπορέσει αυτός ο τόπος να βρει την περπατησιά του. Εκπροσωπώ εδώ τον πρωθυπουργό στην ορκωμοσία του Δημήτρη Κουρέτα. Και να συνεχίσουμε τη συνεργασία για το καλό του τόπου, το καλό των Θεσσαλών. Ότι μας χωρίζει έρχεται σε δεύτερη μοίρα, σήμερα προτάσσουμε αυτά που μας ενώνουν, και μας ενώνει η γρηγορότερη ανόρθωση του Θεσσαλικού κάμπου και θα το πετύχουμε.

Ότι παράπονο έχει υπάρξει από τους παραγωγούς είμαστε εδώ για διάλογο, ότι ημερομηνία είπαμε την τηρήσαμε στο ακέραιο. Προχωρούμε για ότι ανακοινώσαμε».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω