Σε δήλωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου για τα βεβαιωμένα χρέη της ΚΕΔΕ, αναφέρονται τα εξής:

“Δεν έχουν τέλος οι παραλογισμοί της δημοτικής αρχής του κ. Γάτσα, η οποία φαίνεται ότι έχει χάσει χάσει τη μπάλα με τις αποφάσεις που λαμβάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς αυτές να έχουν καμία απολύτως λογική.

Αυτή την φορά την πληρώνουν επαγγελματίες τους οποίους ο κ. Γάτσας αρνείται να πληρώσει, παρά το γεγονός ότι έχουν εξυπηρετήσει το δήμο, έχουν προσφέρει υπηρεσίες και αγαθά.

Ο λόγος αφορά την ΚΕΔΕ, πρώην ΔΕΠΤΑΚΑΛ η οποία τέθηκε σε καθεστώς εκκαθάρισης και όπως αποδείχτηκε τα βεβαιωμένα χρέη της ήταν πολλά περισσότερα από αυτά που υπολογίζονταν.

Όταν υπάρχουν βεβαιωμένα χρέη ένας Δήμος οφείλει να τα ξεχρεώνει και όχι να πατά στο γράμμα του νόμου και να αδικεί επαγγελματίες, οι οποίοι πίστεψαν στην εγκυρότητα του και τον στήριζαν.

Είναι λυπηρό δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας να ψηφίζουν να μην δοθούν 300.000 ευρώ σε ανθρώπους που ο δήμος χρωστά.

Τι είναι αυτός ο δήμος και πως λειτουργεί;

Πως συμπεριφέρεται σε επαγγελματίες που έβαλαν πλάτη και τον στήριζαν όλο αυτό το διάστημα;

Ανεξάρτητα από το νόμο τον οποίο με πολύ μεγάλη ευκολία επικαλείται ο κ. Γάτσας (μόνο για να γλιτώσει χρήματα) και όχι σε άλλες περιπτώσεις όπου η παρανομία οργιάζει, υπάρχει το δίκαιο και το δίκαιο δεν είναι με το μέρος του.

Η λογική “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” δεν μπορεί να ισχύει σε Δήμους, ο Δήμος θα πρέπει να είναι παράδειγμα ήθους και όχι μπαταχτσής.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω