Με αφορμή τη θέση που πήρε δημόσια μέσα από την εκπομπή της ενάντια στον Δημήτρη Παπανώτα η Ιωάννα Μαλέσκου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να της δώσει μια συμβουλή μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 29/6.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου προέτρεψε την Ιωάννα Μαλέσκου να βλέπει πρώτα τα αποσπάσματα, γιατί μπορεί να της τα μεταφέρουν λάθος και στη συνέχεια, αν έχει ενοχληθεί από κάτι, να το λύνει επί προσωπικού με το άλλο πρόσωπο και όχι μέσα από τον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Την πάτησε η Ιωάννα γιατί είναι το ίδιο που είχε γίνει παλιά και με εμάς. Λέει δεν το έχω δει το απόσπασμα, αλλά μου μετέφεραν. Αχ βρε Ιωάννα μου την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και πια το έχω σταματήσει αυτό το… χόμπι. Πρέπει να το δεις γιατί στα μεταφέρουν αλλιώς».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Όλα δεν λύνονται με απάντηση μέσα από τις εκπομπές. Εγώ τουλάχιστον με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν κάτι λέγαμε και με την Σταματίνα και με την Μαίρη Παλιαλέξη και με τον Δημήτρη Παπανώτα και με τον Θέμη Μάλλη, παίρναμε τηλέφωνο και το λύναμε όταν υπήρχε πρόβλημα. Δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα».

«Της τα μεταφέρουν νομίζω λάθος της Ιωάννας», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερα Εδω