Για την κριτική που ασκείτε κάθε φορά στις ελληνικές συμμετοχές της Eurovision αλλά και τον τρόπο που αυτές αναλύονται μετά τη βραδιά του τελικού μίλησε ο Φωκάς Ευαγγελινός στο Στούντιο 4 το μεσημέρι της Τετάρτης 17/4. Μέσα σε όλα, ο Φωκάς Ευαγγελινός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου που μας χάρισε τη νίκη αλλά και σε εκείνη της Demy που δεν είχε πάει τόσο καλά.

«Όταν πήραμε τη  πρώτη θέση με την Παπαρίζουν ερχόμουυν με τέτοια χαρά, σαν μικρό παιδί που πήραμε την πρώτη θέση. Και όταν ήρθα εδώ, είπα “όχι παιδιά, δε θα σας αφήσω να μου το μαυρίσετε”. Δε βγαίνω συχνά να μιλήσω γι’ αυτό που έχω κάνει, το αποτέλεσμα που έχω φέρει, αφήνω τα πράγματα να κρίνονται από αυτό που συμβαίνει… Παίρνω την ευθύνη αυτού που κάνω 100%, Έχω κάνει και αποτυχίες. Με τη Demy δεν είχαμε πάει καλά…

Είχαν πάει όλα λάθος τότε… Μετά την Έλενα δεν ήθελα να βγω πουθενά, ήταν μερικοί που βρίζανε, ασχολούνταν με το εσώρουχο, και λέω “όχι, δε γίνεται κάτι τόσο όμορφο να το μαυρίζεις”…» είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Περισσότερα Εδω