Το συμβάν έγινε την περασμένη Τρίτη 11-1-2022 στην οδό Σπετσών, όπως πολύ παραστατικά μας περιγράφει στην παρακάτω επιστολή αναγνώστης του trikalaola.gr

“Έχουν ξεκινήσει τα έργα για την αποχέτευση της περιοχής από τον περασμένο Μάιο.  Έσκαψαν πέρασαν τι πέρασαν και μετά τα παράτησαν έτσι. Με τις βροχές έχει φύγει όλο το υπόστρωμα με αυτά τα αποτελέσματα.

Είναι το 2 ο περιστατικό στην περιοχή μας. Ακόμα και στην Ριζαρείου που έριξαν άσφαλτο μετά το 1ο περιστατικό, με τις βροχές εκείνες τις μέρες έκατσε ξανά μέχρι και η άσφαλτος . Πρέπει να ομολογήσω πως την επόμενη μέρα ήρθε συνεργείο και έριξε χώμα με λίγο χαλίκι στις μεγάλες λακκούβες.

Κατά τα υπόλοιπα τίποτα… είμαστε στο έλεος του Θεού όλους αυτούς τους μήνες. 

Στο σημείο αυτό του δρόμου όπου η Σπετσών συνδέεται με τον περιφερειακό, αφού είχαν σκάψει άφησαν στην μέση κατά μήκος του δρόμου σορούς από χαλίκι. Και έναν κώνο για να μη πέσει κανείς προσπαθώντας να περάσει χωρίς να πέσει μέσα σε καμία αυλή.

Όπως και έκανε ο οδηγός του αυτοκινήτου στη φωτογραφία. Το παιδί του  στο φροντιστήριο ήθελε να πάει…

Πραγματικά έχουμε αγανακτήσει πια!!

Επί χρόνια παλεύαμε να μας στρώσουν τους δρόμους για να έχουμε απρόσκοπτη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Και μόλις είχαν σχεδόν ολοκληρώσει μας ξεκίνησαν ένα έργο που έπρεπε να έχει γίνει πριν δεκαετίες ,και στην μέση μας παράτησαν σε ακόμη χειρότερη κατάσταση.

Είμαι κάτοικος της περιοχής και περνάω αυτό το δρόμο το λιγότερο 4 φορές την μέρα. Έχω αλλάξει τα αμορτισέρ ήδη μια φορά και πάω για 2η… 5 λεπτά πριν πέσει μέσα ο γείτονάς μου, ήθελα να περάσω αλλά σκέφτηκα πάλι τα αμορτισέρ και είπα να διακινδυνεύσω το διπλανό στενάκι”.

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ !!!!!!

Μ.Μ.

Περισσότερα Εδω