Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, μίλησε για την μητρότητα και τον χωρισμό από τον πατέρα του γιου της.

«Όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε, το παλέψαμε πολύ, πήγαμε σε οικογενειακό σύμβουλο, το προσπαθήσαμε και ενώ είχαμε χωρίσει, ξανακάναμε μια προσπάθεια να είμαστε όλοι μαζί αλλά δεν τα καταφέραμε πάλι. Όταν αποφασίσαμε τελικά ότι θα χωρίσουμε, εγώ εκεί αισθανόμουν ότι είμαι μόνη μου και δεν θα τα καταφέρω. Δεν ισχύει όμως τίποτα από όλα αυτά. Είμαστε πάρα πολύ δυνατοί για να καταφέρουμε πράγματα», απάντησε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Και πρόσθεσε για τη ζωή της μετέπειτα: «Σίγουρα και εγώ αυτό είχα ονειρευτεί, να έχω την οικογένεια μου, να είμαστε όλοι μαζί, να μεγαλώσει το παιδί σε μια κανονική οικογένεια. Δεν ξέρω όμως αν το «κανονική οικογένεια» ισχύει πια γιατί εγώ αισθάνομαι ότι είμαι μια κανονική οικογένεια στην ουσία της. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη αγάπη και για τον πρώην άντρα μου και ο πρώην άντρας μου το ίδιο, με αγαπάει πάρα πολύ, οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το παιδί», είπε η Ματίνα Νικολάου.

Περισσότερα Εδω