Με αφορμή τη συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου στο Πρωινό και το γεγονός ότι κάποια στιγμή ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να περάσει ένα μήνυμα όλο νόημα για τις αποχωρήσεις στις εκπομπές.

«Παιδιά, όταν απομακρύνεται κάποιος από μία εκπομπή -επειδή είναι σύνηθες το τελευταίο διάστημα- δε σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι έφυγε με φασαρία. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα… Είτε η εκπομπή προς τον άλλον άνθρωπο, είτε του άλλου ανθρώπου προς την εκπομπή… Δε σημαίνει ότι όποιος φεύγει, τσακώνεται. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μία αποχώρηση έχουμε από την τηλεόραση; Και καλά έκαναν. Γιατί είτε εκείνοι δεν ταίριαζαν στην εκπομπή, είτε η εκπομπή δεν τους ταίριαζε… Δεν είναι κακό. Και είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο όταν πιέζονται οι άνθρωποι να προχωρά φυσιολογικά η ζωή. Δεν σημαίνει, όμως, ότι πίσω από κάτι τόσο φυσιολογικό και καθημερινό, υπάρχει τσακωμός και φασαρία» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Να σου θυμίσουμε, ότι η Δούκισσα Νομικού ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία της με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, αποκλειστικό θέμα που ανέδειξε πρώτο το TLIFE.GR!

Περισσότερα Εδω