Για τους λόγους που επιλέγει να εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ στις τηλεοπτικές κάμερες, την τηλεόραση αλλά και την κόρη της, Ισμήνη μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» το μεσημέρι της Παρασκευής 24/5.

«Όσο μεγαλώνω, τόσο λιγότερο θέλω να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Για να “καθαρίζω” την τοξικότητα που υπάρχει γύρω μου, στο τέλος της μέρας κάνω διαλογισμό. Ο Γιάννης επισκέπτεται το Άγιο Όρος, προκειμένου να ηρεμεί από την καθημερινότητα. Πήγα στη Σέριφο για τρεις μέρες, προκειμένου να βρω τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Για την τηλεόραση, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Αγαπώ την τηλεόραση, αλλά δεν μου λείπει. Είναι επιλογή μου να απέχω. Όταν έκανα τηλεόραση, με ενοχλούσε η “φασαρία” που είχα στα αυτιά μου. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι. Όλα είναι επιλογές μας».

Κλείνοντας, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στην κόρη της: «Η Ισμήνη είναι ένα καλό παιδί και καμαρώνω! Εάν πάει στο εξωτερικό να σπουδάσει, θα πάω μαζί της. Θα είμαι κοντά της, αλλά διακριτικά».

Περισσότερα Εδω