Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι το πρόσωπο που βρέθηκε από χθες στο επίκεντρο καθώς όπως έγινε γνωστό θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη στην παράσταση “Ρινόκερος” από την οποία ο δεύτερος αποφάσισε να αποχωρήσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αιμιλιανός Σταματάκης συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη της παράστασης Γιάννη Κακλέα αφού το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε στην παράσταση “Ορέστης του Ευρυπίδη” στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστής ήταν ο Άρης Σερβετάλης.

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός ηθοποιός με την εκπληκτική φωνή και το απαράμιλλο ταλέντο ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στη συνέχεια μπήκε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών. Ο θεατρικός ηθοποιός έχει αρκετές παραστάσεις στο ενεργητικό του, με πρώτη και σημαντικότερη το μιούζικαλ του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss», όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Άννα Βίσση.

Μάλιστα, εκείνη την εποχή, τα μέσα ενημέρωσης ήθελαν τον Αιμιλιανό να διατηρεί ερωτική σχέση με την Ελληνίδα σταρ, κάτι που κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε. Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος ηθοποιός συμμετείχε στο μιούζικαλ “Jesus Christ Superstar” στο Θέατρο Ακροπόλ, όπου κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στην “Evita” στο πλευρό της Νάντιας Μπουλέ αλλά και στην “Ειρήνη”, από τα οποία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Πριν μερικά χρόνια, ο Αιμιλιανός Σταματάκης αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ότι αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή. Το συγκεκριμένο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνον, καθώς δεν μπορούσε να ζήσει ελεύθερα και έπρεπε το σώμα του να είναι σε μια πολύ ήρεμη κατάσταση ώστε να μη ζορίζεται, ενώ δεν του επιτρεπόταν να κάνει φυσιολογικά πράγματα που για κάποιους άλλους ήταν αυτονόητα.

«Κινδύνευσε η ζωή μου με θέματα υγείας που ευτυχώς ξεπέρασα. Συνέβη μια φορά στα 20 και μία στα 23 μου. Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο και για ένα χρόνο ζούσα σαν παππούς. Έπρεπε να είμαι χαλαρός, να μην κάνω πράγματα. Είχα την ατυχία να αντιμετωπίσω μια σοβαρή ασθένεια, αλλά και την τύχη να μην μου αφήσει κάτι. Μια ίωση χτύπησε ένα ζωτικό μου όργανο», είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ΕΓΩ.

Το 2018 βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της σχέσης του με την Μαίρη Συνατσάκη, οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν όσο το δυνατό πιο χαμηλούς τόνους γίνεται μιας και ο ίδιος επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα μόνο μέσα από τη δουλειά του. Η σχέση τους έληξε το 2019.

 

Περισσότερα Εδω