Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό.

Η χθεσινή σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία που τη βαραίνει να είναι «η διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση» έχει προκαλέσει αποτροπιασμό σε ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Χθες 12/10 λίγα λεπτά αφότου είχε εκδοθεί το ένταλμα σύλληψής της, ο δημοσιογράφος του Alpha, Παναγιώτης Σουρέλης επικοινώνησε μαζί της ενημερώνοντάς τη για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος τη και ρωτώντας τη αν γνωρίζει το οτιδήποτε.

«Δεν γνωρίζω. Δεν γνωρίζω τίποτα. Θα ενημερωθείτε από τον δικηγόρο μου. Σας ευχαριστώ» ήταν τα λόγια της μητέρας της 12χρονης η οποία αμέσως μετά έκλεισε το τηλέφωνο στον δημοσιογράφο ενώ μια ώρα μετά η αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε σύλληψή της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις νέες συλλήψεις αναμένονται τις επόμενες μέρες για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό ενώ χειροπέδες φορέθηκαν πριν μερικές ώρες και στον πατέρα του, αλλά για υπόθεση ναρκωτικών.

Περισσότερα Εδω