Η Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζεται να επανέλθει στα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια απέχει από το 2017 (περίοδος που ολοκληρώθηκε η απογευματινή εκπομπή του Alpha “Ξαναδέστε τους”) . Η ίδια θα βρίσκεται την νέα season, στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου, στην εκπομπή του MEGA “Τι λες τώρα”, η οποία ξεκινάει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Ελλάδα, μαζί με την κορούλα της και τον αγαπημένο της σύντροφο Στέλιο Μανουσάκη, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στο κέντρο της πόλης. Αποκάλυψε επιπλέον πρόσφατα, σε τελευταία της συνέντευξη, πως ετοιμάζει τον γάμο και την βάφτιση μέσα στο καλοκαίρι του 2022. Φυσικά ο ελεύθερος χρόνος της όμως είναι πολύ περιορισμένος τις τελευταίες ημέρες, καθώς γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες για το ξεκίνημα της νέας της εκπομπής.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Μαρία Ηλιάκη βιώνει μία από τις καλύτερες περίδοους της, τόσο τηλεοπτικά όσο και προσωπικά και αναμφισβήτητα ο τρόπος σκέψης της ήταν αυτός που την ώθησε να αλλάξει προς το καλύτερο την τελευταία 5ετία.

Φωτογραφίες: Papadakis Press/ Γιάννης Νταρίλας για το περιοδικό Hello

Περισσότερα Εδω