Μοιράσου το αρθρο!

Ο τίτλος μερικές φορές σε ενα ρεπορτάζ μπορεί να δώσει την σωστή πληροφορία …έτσι λοιπόν την πιο light έκδοση που μπορούμε να άναφέρουμε είναι ,ότι η κατάσταση στο αεροδρόμιο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντη είναι άκρως επικίνδυνη για την δημόσια ασφάλεια.

Διαπιστώσαμε και στην απογείωση άλλα και στην προσγείωση οι κανόνες λειτουργίας να μην τηρούνται .
Δεν ειναι μόνο οι τουρίστες που παρακολουθούν την καθημερινότητα των άεροπλάνων ,αλλα και οι όδηγοί ,ένώ εχει άναψει ο κόκκινος σηματοδότης στα φανάρια που ύπάρχουν τα μέσα μεταφοράς …ζούνε στο δικό τους κώδικα όδικής κυκλοφορίας ,με αποτέλεσμα να τρέχουν πάνω κάτω να προλάβουν να μετακινηθούν.
Για κάποιον που ζεί και κατοικεί στην Σκιάθο μπορεί να ακούγετε …δεν εγινε και κάτι σημαντικό …έχουμε συνηθίσει με αυτές τις καταστάσεις.

Τι δηλαδή πρέπει να γίνει.. καθημερινώς στην απογείωση πέφτουνε κάτω τουρίστες με κίνδυνο να τραυματισθούν ,η δύναμη της αεροδυναμικής ρίχνει κάτω τα μηχανάκια ,η σκόνη και τα άντικείμενα φεύγουν στον άερα ,μέχρι και η θάλασσα καταλαβαίνει την δύναμη απο τις τουρμπίνες του άεροπλάνου.
Μετά στην προσγείωση τα αέροπλάνα πετάνε πάνω απο τα κεφάλια των θεατών και να πούμε …Δόξα ΠΑΝΑΓΙΑ !
Ολο αύτό μπορεί να άκούγεται γραφικό και έμείς να γινόμαστε…ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ …άλλα η άλήθεια πολλές φορές μπορεί να στεναχωρείς κάποιους …άλλα καλύτερα να πικράνουνε κάποιον …παρά να χάσουμε κάποια άπώλεια ζωής …διότι οι άνθρωποι όλοι είναι σημαντικοί ,και άποτελούν τον κόσμο που δημιούργησε ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ !!!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΣΚΙΑΘΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Περισσότερα Εδω