Σήμερα Κυριακή διεξάγεται η σειρά Run Greece σε δύο πόλεις, τη Λάρισα και την Πάτρα, ενώ παράλληλα στην πόλη μας θα γίνει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ.

Οι αγώνες της σειράς Run Greece του ΣΕΓΑΣ για τη φθινοπωρινή φάση με τους ασημερινούς αγώνες θα διεξαχθούν στις δύο πόλεις σε συνεργασία με την Τοπική και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα στην Λάρισα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ.σε δημόσιο δρόμο.

Οι αγώνες Run Greece περιλαμβάνουν τις αποστάσεις 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς αγώνες 1χλμ παιδιών. Η συμμετοχή στους Αγώνες 5χλμ και 10χλμ επιτρέπεται σε δρομείς γεννημένους το 2010 και μεγαλύτεροι ενώ στον Αγώνα Παιδιών συμμετέχουν μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (παιδιά γεννημένα το 2011, 2012).

Λάρισα

Οι  Αγώνες 5χλμ και 10χλμ, έχουν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην Κεντρική πλατεία Λάρισας (οδός Κύπρου) με ώρα εκκίνησης για τα 10χλμ στις 10 π.μ. και για τα 5χλμ στις 11.30 π.μ.

Στον Αγώνα Παιδιών όπου συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού, δηλαδή παιδιά γεννημένα το 2011 και 2012. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:30 μπροστά στον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους.

Το Πρωτάθλημα 10χλμ

Παράλληλα με τον Αγώνα 10 χλμ, στο πλαίσιο του RUN GREECE Λάρισα 2022 θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 10 χλμ. σε Δημόσια Οδό Ανδρών – Γυναικών 2022.

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, με ώρα εκκίνησης για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες στις 10 πμ. κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, την Κεντρική πλατεία Λάρισας (οδός Κύπρου).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω