Για έναν καλό σκοπό και συγκεκριμένα τη δημιουργία Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας Καρκινοπαθών και φιλοξενίας των συνοδών τους, πλήθος Λαρισαίων επισήμων παρευρέθηκε απόψε, το βράδυ της Παρασκευής στο «Palladium» της Λάρισας, στην προγραμματισμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης.

Μια πρωτοβουλία που διοργανώθηκε από Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς Μόνος σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης & Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Η όλη προσπάθεια υλοποιήθηκε με την στήριξη κι άλλων φορέων την πόλης: του Ιατρικού, Φαρμακευτικού, Δικηγορικού και Εμπορικού Συλλόγου, του ΣΘΕΒ, των Επιμελητηρίων και με χορηγούς επικοινωνίας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Στο μήνυμα της αποψινής εκδήλωσης #Κανείς Μόνος αναφέρθηκε η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα Ευαγγελία Λιαακούλη, η οποία ευχαριστώντας όλους τους φορείς της διοργάνωσης επεσήμανε πως: “Σήμερα βάζουμε το πρώτο λιθαράκι για την δημιουργία του Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας Καρκινοπαθών και φιλοξενίας συνοδών τους”.

“Νιώθουμε πως όλη η πόλη γίνεται μια αγκαλιά σε μία κοινή προσπάθεια για να φτιάξουμε μία δομή φιλοξενίας για ασθενείς καρκινοπαθείς και συγγενείς τους” τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας κα Ιωάννα Καραβάνα σημειώνοντας πως: “Η βραδιά συμπίπτει με την αναμονή του νομοσχεδίου για την ανακουφιστική φροντίδα, που επιτέλους μετά από χρόνια στήνεται το νομοθετικό πλαίσιο για αυτούς τους ανρθώπους”.

Το παρών στην βραδιά έδωσε κι ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης που έθιξε σε δηλώσεις του τον υψηλό στόχο της εκδήλωσης συμπληρώνοντας πως με τέτοιες δράσεις: “μπορούμε να πετύχουμε πολλά στην πόλη”.

Η βραδιά πλαισιώθηκε με τις μουσικές επιλογές του μοναδικού, διάσημου DJ Γιάννη Kαλλιμάνη, που ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους σε νοσταλγικές και αγαπημένες μουσικές διαδρομές.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω