Τέλος στις φήμες χωρισμού έδωσαν τα πλάνα με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας από την συναυλία της τραγουδίστριας δίπλα στον Αντώνη Ρέμο.

Ο σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη βρέθηκε στα παρασκήνια περνώντας έτσι λίγο χρόνο με την αγαπημένη τους, πριν την εμφάνισή της στη σκηνή.

Δες το σχετικό πλάνο στο παρακάτω βίντεο:

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με νέα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν, κάτι το οποίο διέψευσε πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Ελεωνόρα δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποια δήλωση. Δεν υπάρχει λόγος. Οι φήμες ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας επειδή δεν κυκλοφόρησε κοινή τους φωτογραφία σημαίνει ότι χώρισαν;» ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα Real Life.

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο ποινικολόγος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις Σπέτσες τον Οκτώβριο του 2020, ενώ έκτοτε έχουν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις, κυρίως κατά την περίοδο του χειμώνα, μιας και τα καλοκαίρι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πραγματοποιεί εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Ιούνιος 2022: Καλεσμένοι σε γάμο

Απρίλιος 2022: Στη Μύκονο σε κοινή έξοδο με φίλους

Μάιος 2022: Στα σοκάκια της Μυκόνου

Μάιος 2022: Τρυφερά φιλιά στη Μύκονο

Απρίλιος 2022: Σε βραδινή έξοδο στην Αθήνα

Μάρτιος 2022: Έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα

Δεκέμβριος 2021: Σε θεατρική πρεμιέρα

Οκτώβριος 2020: Στις Σπέτσες λίγο πριν τον γάμο τους

Σεπτέμβριος 2021: Κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο

 

Φωτογραφίες: NDP

 

 

Περισσότερα Εδω