Ήταν Φεβρουάριος του 2020, όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση, ποζάροντας χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι στους φωτογράφους. Η σχέση του ζευγαριού είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν, όμως οι δυο τους προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την προστατέψουν από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας. 

Ενάμιση χρόνο μετά από εκείνη την ημέρα, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, τα οποία επισφράγισαν τη μεγάλη αγάπη που νιώθουν και πλημμύρισαν τις ζωές τους με απέραντη ευτυχία. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγινε μαμά για πρώτη φορά, ενώ ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης για δεύτερη, αφού έχει ήδη μία κόρη από τον γάμο του με μία γυναίκα Αμερικανοϊαπωνικής καταγωγής.

Τα δίδυμα ήρθαν στη ζωή την ημέρα των γενεθλίων του Μίνωα Μάτσα, κάνοντάς του έτσι το ομορφότερο και το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής του. Λίγες ώρες μετά τη γέννηση των παιδιών τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας: «Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!».

Η τρυφερή ανάρτηση της ευτυχισμένης μανούλας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα τη Δευτέρα 3 Μαΐου, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, γεγονός που εκείνη αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κινείται «αθόρυβα» και να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική ζωή του. Τόσο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όσο και ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης είναι δύο άψογοι επαγγελματίες, ωστόσο, πλέον, προτεραιότητα αποτελούν τα παιδιά τους.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε εξομολογηθεί για τη γνωριμία της με τον Μίνωα Μάτσα: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του.

Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

Αν και τον πρώτο καιρό της σχέσης τους οι κοινές εμφανίσεις τους ήταν σπάνιες, έπειτα άρχισαν να  κυκλοφορούν όλο και περισσότερο μαζί και να δίνουν το παρών σε εκδηλώσεις, ποζάροντας, μάλιστα, αγκαλιά και ευτυχισμένοι. Μία από τις μεγάλες αδυναμίες του ζευγαριού είναι το θέατρο και έτσι, όταν οι υποχρεώσεις του τού το επιτρέπουν, χαίρεται να παρακολουθεί τα αγαπημένα του θεατρικά έργα. 

Από χθες (6/9) ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή τους και οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να το ζήσουν. Συγκινημένοι και χαρούμενοι, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας απολαμβάνουν τις πρώτες πολύτιμες ώρες μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους. 

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω