Χωρίς προβλήματα σε Λάρισα και ολόκληρη τη Θεσσαλία ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, να μπαίνουν πρώτοι στην «μάχη».

Όλα κύλησαν ομαλά όπως τόνισε η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Βασιλική Ζιάκα, αλλά και ο αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Νικόλαος Ζέρβας.

Σήμερα συμμετείχαν στις εξετάσεις 632 υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ της Π.Ε. Λάρισας, σε πέντε εξεταστικά κέντρα. Υπήρξε όμως αποχή 22%

Αύριο Παρασκευή είναι η ημέρα εκκίνησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα Γενικά Λύκεια και σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας θα λάβουν μέρος 2400 υποψήφιοι σε 28 εξεταστικά κέντρα.

«Να είμαστε ουσιαστικά δίπλα στους μαθητές και να σεβαστούμε τους κόπους τους, να κάνουμε ότι καλύτερο να τους βοηθήσουμε. Εμείς επανδρώσαμε τα εξεταστικά μας κέντρα όσο καλύτερα γίνεται για να διαμορφωθούν οι καλύτερες συνθήκες και να αποδώσουν όσο καλύτερα γίνεται οι μαθητές μας. Είμαστε όλοι δίπλα τους», σημείωσε ο κ. Ζέρβας.

Από την πλευρά της η κ. Ζιάκα επισήμανε πως: «Όλα κύλησαν ομαλά, τα θέματα ήρθαν στην ώρα τους σήμερα πρώτη ημέρα των Πανελληνίων με τα ΕΠΑΛ».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω